viewBox="0 0 461.7 181" style="enable-background:new 0 0 461.7 181;" xml:space="preserve">

Altech Vision Basis

Altech Vision Basis

De Altech Vision Basis is een authentieke vrijstaande speksteenhoutkachel uit de populaire Vision-serie van Altech. Deze serie staat bekend om zijn authenticiteit, robuustheid en gebruiksvriendelijkheid. Het basismodel van de Vision brengt de moderne technologie van Altech samen met een stijlvol en traditioneel uiterlijk.

Deze Vision basis is uitgerust met een vuldeur aan de zijkant zodat het nog makkelijker is om de kachel bij te vullen. In het verleden hadden de meeste houtkachels ook een vuldeur aan de zijkant. Door de vernieuwde technieken is het geen must, maar door vele mensen wordt het nog steeds gewaardeerd.

De Altech Vision is een echte krachtpatser. De Vision Basis is in staat ruimtes snel te verwarmen en geeft veel sfeer, want zijn grote ruit biedt een prachtig zicht op het dansende vlammenspel. De degelijkheid die de Vision uitstraalt is niet iets unieks voor Altech. Al sinds het begin doet dit bedrijf niet anders, de Vision Basis is een van de eerste modellen die Altech op de markt bracht en is nog altijd zeer gewild.

Meerdere uitvoeringen van de Vision mogelijk

De Vision-serie bestaat uit 2 verschillende modellen. De modellen zijn in de basis hetzelfde, maar op detailniveau verschillen ze qua uiterlijk van elkaar. Dat komt omdat de Altech Vision Basis ook te verkrijgen is met de optie van een bakoven (Vision Cook).

De Vision Basis is verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

Benieuwd naar de Altech Vision Basis speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers.

Besonderheiten

Breite 69 cm
Höhe 71 cm
Tiefe 66 cm
Gewicht 220 kg
Strom 5 - 13 kW
Anschluss der Rohre Boven- en achterkant
Durchmesser des Rohrs 150 mm
Wirkungsgrad 78%
Wärmeabgabe 70-240 m³

Andere Öfen aus dieser Serie

Neugierig auf die Möglichkeiten?

Überzeugen Sie sich selbst von den vielen Vorteilen eines Altech Specksteinofens. Besuchen Sie einen Showroom einer unserer vielen Händler oder besuchen Sie das Experience Center von HAVÉ Verwarming.