viewBox="0 0 461.7 181" style="enable-background:new 0 0 461.7 181;" xml:space="preserve">

Altech Max H depot

Altech Max H depot

Een ongekend strak design in combinatie met de vertrouwde speksteenwarmte, dat maakt de Altech Max ‘de houtkachel van de toekomst’.

Altech Max H Depot
De Max H Depot, net als alle overige modellen uit deze serie, kenmerkt zich door het stalen frame en rechthoekige vormen. Deze combinatie maakt dat de Max H Depot het meest strakke design van alle Altech speksteenkachels heeft.

Met een vermogen van 3 tot en met 8,5 kW is de Max H Depot geschikt om zowel kleinere ruimtes als grote ruimtes te voorzien van zijn heerlijke infraroodwarmte. De houtkachel is eenvoudig te gebruiken, u kunt de geïntegreerde deurgreep en luchthendel bedienen met gebruik van de meegeleverde sleutel.

Meerdere uitvoeringen van de Max mogelijk
De Altech Max H Depot is één van de modellen uit de populaire Max-serie van Altech. Deze uitvoering van de Max H is voorzien van een houtdepot waardoor u een nog beter zicht hebt op het prachtige vuurspel. En daarbij is deze kachel verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

Geniet van de heerlijke warmte van speksteen met de Altech Max H depot

De Altech Max B bestaat voor het grootste deel uit speksteen. Het unieke aan dit materiaalsoort is dat speksteenwarmte opslaat en gelijkmatig uitstraalt. Deze warmte kun je vergelijken met de infraroodwarmte van de zon. Infraroodwarmte is de meest natuurlijke warmte die er bestaat en verwarmt objecten in de ruimte. De warmte voelt als een deken om je heen en verwarmt je hele lichaam én omgeving.

Ervaar de Altech Max H Depot zelf
Benieuwd naar deze houtkachel? Bewonder hem in de showroom bij één van onze dealers of in het Experience Center van HAVÉ Verwarming.

Specifications

Width 50 cm
Height 105 cm
Depth 44 cm
Weight 285 kg
Power 3-8,5 kW
Pipe connection Bovenkant
Pipe diameter 150 mm
Efficiency 77,3%
Heat release 45-180 m³

Other stoves from this series

Curious about the possibilities?

Discover the many benefits of an Altech soapstone stove yourself. Visit the showroom of one of our dealers, or drop by the HAVÉ Verwarming Experience Center. Come to the showroom of one of our dealers or visit the Experience Center of HAVÉ Verwarming.