viewBox="0 0 461.7 181" style="enable-background:new 0 0 461.7 181;" xml:space="preserve">

Altech Max H

Altech Max H

Een ongekend strak design in combinatie met de vertrouwde speksteenwarmte, dat maakt de Altech Max ‘de houtkachel van de toekomst’.

Voor de eerste keer in 40 jaar dat Altech speksteenkachels maakt, is de keuze gemaakt om een model op de markt te brengen met een stalen frame. Door dit stalen frame en verdiepte spekstenen heeft de Altech Max het meest strakke design van alle speksteenkachels.

Met een vermogen van 3 tot en met 8,5 kW is de Max geschikt om zowel kleinere ruimtes als grotere ruimtes te voorzien van een heerlijke infraroodwarmte. De houtkachel is eenvoudig te gebruiken, u kunt de geïntegreerde deurgreep en luchthendel bedienen met gebruik van de meegeleverde sleutel. Zoals u van Altech gewend bent, is dit model leverbaar op een houtdepot waardoor u een nog beter zicht heeft op het prachtige vlammenspel.

​​Benieuwd naar de Altech Max H speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers.

Spécificités

Largeur cm
Hauteur cm
Profondeur cm
Poids kg
Puissance kW
Raccordement du conduit
Diamètre du conduit mm
Rendement %
Volume chauffé m³

Autres poêles de cette série

Curieux de connaître les possibilités ?

Découvrez par vous-même les nombreux avantages d’un poêle en stéatite Altech. Rendez-vous dans la salle d’exposition de l’un de nos revendeurs ou visitez l’Experience Center de HAVÉ Verwarming.