Bekijk alle speksteen houtkachels

"

Altech houtkachels

Met een Altech speksteen houtkachel realiseert u niet alleen een prachtig houtvuur, maar geniet u ook van een heerlijke en gezonde warmte. Altech combineert namelijk de kracht van speksteen met innovatieve technieken. Dit resulteert in duurzame houtkachels die makkelijk te bedienen zijn, minimaal hout verbruiken en maximale warmte en sfeer afgeven.

De warmte die een Altech speksteen houtkachel af geeft, is intens en te vergelijken met de warmte van een warme deken. De Altech speksteen kachels geven een infraroodwarmte af en is te vergelijken met de warmte van de zon. Een speksteen houtkachel geeft zijn warmte gelijkmatig af en verwarmt de objecten en ruimten. Zo blijft u niet achter met koude meubels en droge lucht en kunt u zorgeloos genieten van heerlijke warmte onder het genot van een prachtig vlammenspel.

En wist u bijvoorbeeld dat speksteen als een soort accu werkt? Het slaat de warmte van het vuur op en geeft nog tot velen uren nadat het vuur is gedoofd warmte af aan de omgeving. Zo haalt u met onze speksteenkachels meer warmteafgifte uit hetzelfde blok hout. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee. Ontdek de speksteen houtkachels van Altech én de vele voordelen zelf.

Noblès
series

Grande Noblés
series

Ecosy
series

Torus
series

Eclips
series

Vision
series

Massiv
series

Max 
series