Altech Ecosy Basis

Altech Ecosy Basis

De Altech Ecosy Basis is een moderne, ovale vrijstaande speksteen houtkachel die vrijwel in elk interieur thuis past. De naam Ecosy is een combinatie ecology en cossiness, wat in het Engels staat voor ecologisch en gezelligheid. En dat zie je duidelijk terug bij de Ecosy, deze kachel heeft namelijk vertrouwelijke uitstraling die gelijk voor een gezellige sfeer in huis zorgt.

Dé (speksteen) houtkachel van deze tijd

Door de moderne techniek die Altech heeft toegepast bij de Ecosy is deze kachel gemakkelijk met één knop te bedienen. En daarbij beschikt deze speksteenkachel over een ruime verbrandingskamer. Kortom, de Altech Ecosy is een echte alleskunner: mooi, handig, duurzaam en zuinig.

Meerdere uitvoeringen van de Ecosy mogelijk

De Ecosy serie bestaat uit 2 verschillende modellen. Beide modellen zijn in de basis hetzelfde, maar qua uiterlijk anders. Zo kan de Ecosy uitgevoerd worden op pootjes of worden voorzien van houtdepot. De Altech Ecosy Basis is voorzien van gietijzeren poten en is verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

Benieuwd naar de Altech Ecosy basis speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers.

Specificaties

Breedte 61 cm
Hoogte 79 cm
Diepte 42 cm
Gewicht 210 kg
Vermogen 3,5-11 kW
Aansluiting pijp Boven- of achterkant
Pijp diameter 150 mm
Rendement 78,3%
Warmte afgifte 45-210 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.