Altech Noblès Basis

Altech Noblès Basis

De Altech Noblès is een van de kleinste speksteen houtkachels uit de Altech familie, maar dat is niet te merken aan zijn prestaties. Want ondanks zijn compacte formaat heeft dit toestel alle eigenschappen die u van een echte speksteenkachel mag verwachten. De Noblès is zeer geschikt voor de geïsoleerde, moderne woning. Mede door de 5,5 cm dikke massieve speksteenwanden, geniet u nog uren nadat het vuur gedoofd is nog van een heerlijke zachte warmte. Dat is dus zuinig en verantwoord stoken!

Geniet maximaal van het vlammenspel

Naast de heerlijke en intense warmte die de Altech Noblès realiseert, geniet u met dit model ook nog maximaal van het mooie vlammenspel. De Noblès beschikt namelijk over een groot raamwerk waardoor er een goed zicht op het vuur is.

Eenvoudig te bedienen

De Noblès is zeer eenvoudig te regelen middels de praktische eenknopsbediening. En daarbij is dit model onder andere standaard voorzien van een buitenluchtaansluiting en een aslade. De fraaie vormgeving is tijdloos en geschikt voor elk type interieur.

Meerdere kleuren en opties mogelijk

De Altech Noblès is verkrijgbaar in twee kleuren; naturel speksteen met antraciet gietijzer en in uni zwart. Bij de keuze voor uni zwart is zowel het speksteen als het gietijzer zwart gespoten. De aslip en verhoogde pootjes zijn optioneel en worden als los onderdeel geleverd.

Benieuwd naar de Altech Noblès Basis speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers.

Specificaties

Breedte 55 cm
Hoogte 52 cm
Diepte 35 cm
Gewicht 120 kg
Vermogen 2-6 kW
Aansluiting pijp Boven- en achterkant
Pijp diameter 125, 130 of 150 mm
Rendement 80%
Warmte afgifte 25-120 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.