Altech Torus Depot

Altech Torus Depot

De Altech Torus Depot is een vrijstaande speksteen houtkachel die al jaren zeer geliefd is door zijn toegankelijke uitstraling. Met zijn harde lijnen en afgeronde front is de Torus namelijk een echte eyecatcher in ieder interieur.

Gemakkelijk te regelen

Eenvoudig genieten van heerlijke en intense warmte, dat is mogelijk met de Altech Torus. De Torus is eenvoudig te bedienen, met 1 druk op de knop regelt u de kachel en behoudt u de controle over het vuur. Dankzij de hoge en compacte stookkamer geniet u van een riant vlammenspel. Doordat u stookt op een spekstenen bodem realiseert u een zeer schone verbranding.

Meerdere uitvoeringen van de Torus mogelijk

De Torus serie bestaat uit verschillende modellen. Alle modellen zijn in de basis hetzelfde, maar op detailniveau verschillen ze van elkaar. Zo is de Torus standaard voorzien van pootjes, maar kan er ook gekozen worden voor een houtdepot (met of zonder deur).

De Altech Torus Depot is uitgerust met een houtdepot, een ideale plek om hout in op te slaan. Daarbij is de Torus Depot verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

Benieuwd naar de Altech Torus Depot speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers.

Specificaties

Breedte 51 cm
Hoogte 108 cm
Diepte 42 cm
Gewicht 240 kg
Vermogen 3-8 kW
Aansluiting pijp Bovenkant
Pijp diameter 150 mm
Rendement 79,3%
Warmte afgifte 40-155 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.