ALLE SERIES

Klik op een kachel voor meer informatie.

ECLIPS SERIE

Het rookgeleidingssysteem van de Eclips is meer dan 2 meter lang. Rookgassen krijgen hierdoor meer tijd om warmte af te geven aan de speksteen. Het resultaat een maximaal rendement van maar liefst 86 tot 89%.

ECOSY SERIE

De Ecosy haalt het maximale rendement uit één blok hout. Heerlijk ontspannen? Steek het vuur aan en neem plaats in uw favoriete stoel. De Ecosy zorgt voor de rest.

GRANDE NOBLÈS SERIE

Met zijn bijzondere uitstraling past de Grande Noblés in elk interieur. heeft u al een mooi plekje op het oog?

MASSIV SERIE

In tegenstelling tot onze andere kachels, wordt de Massiv steen voor steen bij u thuis opgebouwd. Dankzij een eenvoudig montagesysteem is deze klus relatief snel geklaard en is de Massiv later zelfs verhuisbaar.

NOBLÈS SERIE

Een kleine kachel met grote kwaliteiten, zeer geschikt voor de geïsoleerde, moderne woning. De Noblés trakteert u urenlang op heerlijke zachte warmte.
Meer gezelligheid en meer warmte in huis. Gaat de compacte Noblés ook uw leven veranderen?

TORUS SERIE

Met zijn strakke lijnen en afgeronde front is de Torus een echte eye-catcher. En dan hebben we het nog niet eens over zijn hoge rendement en warmteafgifte.

VISION SERIE

De Vision is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portomonee. De speksteen neemt de warmte op als een spons en verwarmt vervolgens urenlang uw woonkamer. Ook als het vuur al lang is gedoofd.