Bekijk alle speksteen pelletkachels

"

Altech pelletkachels

Een prachtig vlammenspel, eenvoudig te bedienen, intense warmte. Dit zijn zo maar een aantal voorbeelden van de vele voordelen die de unieke speksteen pelletkachels van Altech bieden. Met de Altech pelletkachel realiseert u een prachtig vlammenspel en geniet u van de gezonde warmte van speksteen. Deze speksteenkachels branden op houtpellets en werken niet geautomatiseerd zoals een doorsnee pelletkachel, maar met een micro-vergassingsysteem.

Dit gepatenteerde techniek zorgt voor een schone verbranding en een zeer hoog rendement. De Altech pelletkachels functioneren (net als de speksteen houtkachels) op de zuurstof vanuit de ruimte en de natuurlijke trek in het rookkanaal. Dit stroomloze verbrandingssysteem zorgt ervoor dat er geen ventilatoren nodig zijn. U heeft dus geen last van geluid of storingen. En dankzij het unieke verbrandingssysteem realiseren de Altech pelletkachels een hoog rendement en een minimaal pellet verbruik.

En daarbij geniet u van een heerlijke (infrarood)warmte, die te vergelijken is met de warmte van de zon. Een speksteen pelletkachel geeft zijn warmte gelijkmatig af en verwarmt de objecten en ruimten. Zo blijft u niet achter met koude meubels en droge lucht en kunt u zorgeloos genieten van heerlijke warmte onder het genot van een prachtig vlammenspel

Ontdek de speksteen pelletkachels van Altech én de vele voordelen zelf.

Ecosy Pellet
series

Torus Pellet
series

Noblès Pellet
series

Grande Noblès Pellet
series

Max Pellet
series