Altech Grande Noblès Pellet Plus

Altech Grande Noblès Pellet Plus

De Altech Grande Noblès Plus pelletkachel is de grote broer van de Noblès pelletkachel en heeft alle eigenschappen die verwacht mogen worden van speksteenkachel. De Grande Noblès Plus pelletkachel is zeer geschikt voor de geïsoleerde, moderne woning. Mede door de bekleding met 5,5 cm dik speksteen, geniet u zelfs velen uren nadat het vuur gedoofd is nog van een heerlijke zachte warmte. Dat is dus zuinig en verantwoord pellets stoken!

De pelletkachels van Altech, waaronder de Grande Noblès Plus, zijn voorzien van een gepatenteerd micro-vergassingssysteem die zorgt voor een schone verbranding en een zeer hoog rendement. De Altech pelletkachels functioneren (net als houtkachels) op de zuurstof vanuit de ruimte en de natuurlijke trek in het rookkanaal. Dit stroomloze verbrandingssysteem zorgt ervoor dat er geen ventilatoren nodig zijn. U heeft dus geen last van geluid of storingen.

Geniet maximaal van het vlammenspel

Naast de heerlijke en intense warmte die de Altech Grande Noblès Plus pelletkachel realiseert, geniet u met dit model ook nog maximaal van het mooie vlammenspel. De Grande Noblès Plus pelletkachel beschikt namelijk over een groot raamwerk waardoor er een goed zicht op het vuur is.

Meerdere kleuren en opties mogelijk

De Altech Grande Noblès Plus pelletkachel is verkrijgbaar in twee kleuren; naturel speksteen en uni zwart. Het gietijzer van is standaard antraciet. Tegen een meerprijs is het mogelijk om een andere kleur gietijzer te kiezen. De Noblès is standaard een front pelletkachel en uitgerust met een 2,5 kilogram pelletbrander.

Benieuwd naar de Altech Grande Noblès Plus speksteen pelletkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers.

De werking van een Altech pelletkachel

Specificaties

Breedte 63 cm
Hoogte 105 cm
Diepte 43 cm
Gewicht 330 kg
Vermogen 2-8 kW
Aansluiting pijp Bovenkant
Pijp diameter 150 mm
Rendement 91,3%
Warmte afgifte 45-210 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.