Altech Noblès Pellet Plus

Altech Noblès Pellet Plus

De Altech Noblès Plus pelletkachel is de grote broer van de Noblès pelletkachel en heeft alle eigenschappen die verwacht mogen worden van speksteenkachel. De Noblès Plus pelletkachel is zeer geschikt voor de geïsoleerde, moderne woning. Mede door de bekleding met 5,5 cm dik speksteen, geniet u zelfs velen uren nadat het vuur gedoofd is nog van een heerlijke zachte warmte. Dat is dus zuinig en verantwoord pellets stoken!

Geniet maximaal van het vlammenspel

Naast de heerlijke en intense warmte die de Altech Noblès Plus pelletkachel realiseert, geniet u met dit model ook nog maximaal van het mooie vlammenspel. De Noblès pelletkachel beschikt namelijk over een groot raamwerk waardoor er een goed zicht op het vuur is.

Meerdere kleuren en opties mogelijk

De Altech Noblès Plus pelletkachel is verkrijgbaar in twee kleuren; naturel speksteen met antraciet gietijzer en in uni zwart. Bij de keuze voor uni zwart is zowel het speksteen als het gietijzer zwart gespoten. De Noblès is standaard een front pelletkachel en uitgerust met een 2,5 kilogram pelletbrander.

De pelletkachels van Altech, waaronder de Noblès Plus, zijn voorzien van een gepatenteerd micro-vergassingssysteem die zorgt voor een schone verbranding en een zeer hoog rendement. De Altech pelletkachels functioneren (net als houtkachels) op de zuurstof vanuit de ruimte en de natuurlijke trek in het rookkanaal. Dit stroomloze verbrandingssysteem zorgt ervoor dat er geen ventilatoren nodig zijn. U heeft dus geen last van geluid of storingen.

De werking van een Altech pelletkachel

Specificaties

Breedte 55 cm
Hoogte 96 cm
Diepte 39 cm
Gewicht 210 kg
Vermogen 2-8 kW
Aansluiting pijp Bovenkant
Pijp diameter 125-150 mm
Rendement 86,8%
Warmte afgifte 25-120 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.