viewBox="0 0 461.7 181" style="enable-background:new 0 0 461.7 181;" xml:space="preserve">

Altech Max B

Altech Max B

Een ongekend strak design in combinatie met de vertrouwde speksteenwarmte dat maakt de Altech Max B‘de kachel van de toekomst’.

Dé meest strakke speksteenkachel op de markt

Een ongekend strak design in combinatie met de vertrouwde speksteenwarmte, dat maakt de Altech Max ‘de houtkachel van de toekomst’.
Voor de eerste keer in 40 jaar dat Altech speksteenkachels maakt, is de keuze gemaakt om een model op de markt te brengen met een stalen frame. Door dit stalen frame en verdiepte spekstenen heeft de Altech Max het meest strakke design van alle speksteenkachels.
Met een vermogen van 3 tot en met 8,5 kW is de Max geschikt om zowel kleinere ruimtes als grotere ruimtes te voorzien van een heerlijke infraroodwarmte. De houtkachel is eenvoudig te gebruiken, u kunt de geïntegreerde deurgreep en luchthendel bedienen met gebruik van de meegeleverde sleutel. Zoals u van Altech gewend bent, is dit model leverbaar op een houtdepot waardoor u een nog beter zicht heeft op het prachtige vlammenspel.

​​

Geniet van de heerlijke warmte van speksteen met de Altech Max B

De Altexh Max B bestaat voor het grootste deel uit speksteen. Het unieke aan dit materiaalsoort is dat speksteenwarmte opslaat en gelijkmatig uitstraalt. Deze warmte kun je vergelijken met de Infraroodwarmte van de zon. Infraroodwarmte is de meest natuurlijke warmte die er bestaat en verwarmt objecten in de ruimte. De warmte voelt als een deken om je heen en verwarmt je hele lichaam én omgeving.

​​

Benieuwd naar de Altech Max B speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers of in het Experience Center van HAVÉ Verwarming.

Specifications

Width 50 cm
Height 54 cm
Depth 43,8 cm
Weight 190 kg
Power 3-8,5 kW
Pipe connection Bovenkant
Pipe diameter 150 mm
Efficiency 76%
Heat release 45-180 m³

Other stoves from this series

Curious about the possibilities?

Discover the many benefits of an Altech soapstone stove yourself. Visit the showroom of one of our dealers, or drop by the HAVÉ Verwarming Experience Center. Come to the showroom of one of our dealers or visit the Experience Center of HAVÉ Verwarming.