Altech Grande Noblès Gourmet

Altech Grande Noblès Gourmet

De Altech Grande Noblès Gourmet
is een vrijstaande speksteen houtkachel met een tijdloze uitstraling en is voorzien van een flinke massa speksteen. Hierdoor geeft de kachel nog lang nadat het vuur gedoofd is warmte af. De Grande Noblès is de grotere broer van de Altech Noblès. Dit model beschikt over meer vermogen, maar deelt hetzelfde uiterlijk. Met de Gourmet editie van de Grande Noblès kunt u niet alleen genieten van heerlijke warmte, maar kunt u ook bakken.

Maximaal genieten

De Altech Grande Noblès is voorzien van een grote ruit wat zorgt voor een prachtig zicht op het vlammenspel. En daarbij is de Grande Noblès voorzien van een rookgasgeleider wat ervoor zorgt dat er nog meer warmte uit het hout wordt gehaald. De kachel heeft een vermogen van 3 tot 11 kW en kan dus een gemiddelde tot een grote woonkamer aangenaam verwarmen.

Meerdere uitvoeringen van de Grande Noblès mogelijk

De Grande Noblès serie bestaat uit 4 verschillende modellen. Elk model is in de basis hetzelfde, maar qua uiterlijk anders. Zo kan de Grande Noblès uitgevoerd worden op pootjes, met een houtdepot of/en een oven aan de bovenzijde van de kachel. De Grande Noblès Gourmet is voorzien van zowel een houtdepot als van een oven. Elke uitvoering beschikt over een eenvoudig verwisselbare rookgasafvoer.

Benieuwd naar de Altech Grande Noblès Gourmet speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers.

Specificaties

Breedte 63 cm
Hoogte 89 cm
Diepte 43 cm
Gewicht 230 kg
Vermogen 3-11 kW
Aansluiting pijp Boven- en achterkant
Pijp diameter 150 mm
Rendement 80%
Warmte afgifte 45-210 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.