Altech Grande Massiv Met Aslip

Altech Grande Massiv Met Aslip

De Altech Grande Massiv met Aslip is de grootste krachtpatser uit het assortiment van Altech. Deze kachel oogt robuust, maar heeft dezelfde hoeveelheid warmte-opslag als de traditionele, massieve speksteenkachels. En ondanks zijn grote formaat, neemt de kachel niet veel meer grondoppervlakte in bezit dan een andere doorsnee houtkachel. Dat maakt de Massiv geschikt voor praktisch elke woning.

Massa speksteen voor optimale warmteafgifte

De Grande Massiv heeft een massa van meer dan 1000 kilogram aan speksteen. Deze speksteen zorgt voor een heerlijke, geleidelijke warmteafgifte waarbij de kachel nog uren warmte af kan geven nadat het vuur gedoofd is.

De Grande Massiv met aslip is de grote broer van de Massiv (met aslip) en is uitgerust met een extra laag speksteen. Hoe meer massa speksteen een kachel heeft, hoe beter de warmte opgeslagen kan worden en hoe langer de speksteenkachel na kan stralen. Zo kan er nog langer genoten worden van de zachte warmte van speksteen.

Meerdere uitvoeringen van de Grande Massiv mogelijk

De Massiv-serie bestaat uit 2 verschillende modellen. De modellen zijn in de basis hetzelfde, maar op detailniveau verschillen ze qua uiterlijk van elkaar. De Grande Massiv is van zichzelf een strakke speksteenkachel, maar is ook uit te breiden (tegen een meerprijs) met een aslip.

De Grande Massiv is verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

Met de hand opgebouwd

Een haard van 1000 kilo kant-en-klaar afleveren is niet heel praktisch. Daarom wordt de Grande Massiv met aslip speksteenkachel steen voor steen op locatie opgebouwd. Rondom de brandkamer zit een stalen framewerk, daar omheen worden de speksteenblokken geplaatst en zo wordt de Grande Massiv stap voor stap opgebouwd.

Benieuwd naar de Altech Grande Massiv speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers.

Specificaties

Breedte 82 cm
Hoogte 161 cm
Diepte 63 cm
Gewicht 1120 kg
Vermogen 4-11 kW
Aansluiting pijp Bovenkant
Pijp diameter 150 mm
Rendement 84,3%
Warmte afgifte 48-210 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.