Altech Massiv Met Aslip

Altech Massiv Met Aslip

De Altech Massiv met Aslip is een unieke vrijstaande speksteenhoutkachel uit de Massiv-serie van Altech. Deze kachel oogt robuust, maar heeft dezelfde hoeveelheid warmte-opslag als de traditionele, massieve speksteenkachels. En ondanks zijn grote formaat, neemt de kachel niet veel meer grondoppervlakte in bezit dan een andere doorsnee houtkachel. Dat maakt de Massiv geschikt voor praktisch elke woning.

Massa speksteen voor optimale warmteafgifte

De Massiv heeft een massa van meer dan 900 kilogram aan speksteen. Deze speksteen zorgt voor een heerlijke, geleidelijke warmteafgifte waarbij de kachel nog uren warmte af kan geven nadat het vuur gedoofd is.

Het is ook mogelijk om nog langer te genieten van de heerlijke warmte van speksteen, de Massiv is namelijk uit te breiden met een extra laag speksteen. Hoe meer massa speksteen een kachel heeft, hoe beter de warmte opgeslagen kan worden en hoe langer de speksteenkachel na kan stralen.

Meerdere uitvoeringen van de Massiv mogelijk

De Massiv-serie bestaat uit 2 verschillende modellen. De modellen zijn in de basis hetzelfde, maar op detailniveau verschillen ze qua uiterlijk van elkaar. De Massiv basis is van zichzelf een strakke speksteenkachel, maar is ook uit te breiden (tegen een meerprijs) met een aslip en een extra 5e laag (Grande Massiv) speksteen.

De Massiv met aslip is verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

Benieuwd naar de Altech Massiv speksteen houtkachel met aslip?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers.

Specificaties

Breedte 82 cm
Hoogte 131 cm
Diepte 63 cm
Gewicht 945 kg
Vermogen 4-11 kW
Aansluiting pijp Bovenkant
Pijp diameter 150 mm
Rendement 84,3%
Warmte afgifte 48-210 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.