Altech Vision Cook

Altech Vision Cook

De Altech Vision Cook is een authentieke vrijstaande speksteenhoutkachel uit de populaire Vision-serie van Altech. Deze serie staat bekend om zijn authenticiteit, robuustheid en gebruiksvriendelijkheid. De Vision Cook brengt de moderne technologie van Altech samen met een stijlvol en traditioneel uiterlijk. De Vision Cook is uitgerust met een bakoven waarin u de lekkerste gerechten in kunt bereiden. Ook is het mogelijk om hout te stoken in de bakoven waardoor u ook gebruik kunt maken van de stalen kookplaat aan de bovenzijde van de kachel.

Deze Vison Cook is uitgerust met een vuldeur aan de zijkant zodat het nog makkelijker is om de kachel bij te vullen. In het verleden hadden de meeste houtkachels ook een vuldeur aan de zijkant. Door de vernieuwde technieken is het geen must maar door vele mensen wordt het gewaardeerd.

De Altech Vision is niet het grootste model van Altech, maar is wel een echte krachtpatser. De Vision Cook is in staat ruimtes snel te verwarmen en geeft veel sfeer, want zijn grote ruit biedt een prachtig op het dansende vlammenspel. De degelijkheid die de Vision uitstraalt is niet iets unieks voor Altech. Al sinds het begin doet dit bedrijf niet anders, de Vision Basis is een van de eerste modellen die Altech op de markt bracht en is nog altijd zeer gewild.

Meerdere uitvoeringen van de Vision mogelijk

De Vision-serie bestaat uit 2 verschillende modellen. De modellen zijn in de basis hetzelfde, maar op detailniveau verschillen ze qua uiterlijk van elkaar. Dat komt omdat de Altech Vision Basis ook te verkrijgen is met de optie van een bakoven (Vision Cook).

De Vision Basis is verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

Benieuwd naar de Altech Vision Cook speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers.

Specificaties

Breedte 69 cm
Hoogte 101 cm
Diepte 66 cm
Gewicht 310 kg
Vermogen 5-13 kW
Aansluiting pijp Boven- en achterkant
Pijp diameter 150 mm
Rendement 76%
Warmte afgifte 70-240 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.