Altech Vision Basis

Altech Vision Basis

De Altech Vision Basis is een authentieke vrijstaande speksteenhoutkachel uit de populaire Vision-serie van Altech. Deze serie staat bekend om zijn authenticiteit, robuustheid en gebruiksvriendelijkheid. Het basismodel van de Vision brengt de moderne technologie van Altech samen met een stijlvol en traditioneel uiterlijk.

Deze Vision basis is uitgerust met een vuldeur aan de zijkant zodat het nog makkelijker is om de kachel bij te vullen. In het verleden hadden de meeste houtkachels ook een vuldeur aan de zijkant. Door de vernieuwde technieken is het geen must, maar door vele mensen wordt het nog steeds gewaardeerd.

De Altech Vision is een echte krachtpatser. De Vision Basis is in staat ruimtes snel te verwarmen en geeft veel sfeer, want zijn grote ruit biedt een prachtig zicht op het dansende vlammenspel. De degelijkheid die de Vision uitstraalt is niet iets unieks voor Altech. Al sinds het begin doet dit bedrijf niet anders, de Vision Basis is een van de eerste modellen die Altech op de markt bracht en is nog altijd zeer gewild.

Meerdere uitvoeringen van de Vision mogelijk

De Vision-serie bestaat uit 2 verschillende modellen. De modellen zijn in de basis hetzelfde, maar op detailniveau verschillen ze qua uiterlijk van elkaar. Dat komt omdat de Altech Vision Basis ook te verkrijgen is met de optie van een bakoven (Vision Cook).

De Vision Basis is verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

Benieuwd naar de Altech Vision Basis speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers.

Specificaties

Breedte 69 cm
Hoogte 71 cm
Diepte 66 cm
Gewicht 220 kg
Vermogen 5 - 13 kW
Aansluiting pijp Boven- en achterkant
Pijp diameter 150 mm
Rendement 78%
Warmte afgifte 70-240 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.