viewBox="0 0 461.7 181" style="enable-background:new 0 0 461.7 181;" xml:space="preserve">

Altech Max B pellet

Altech Max B pellet

Een ongekend strak design in combinatie met de vertrouwde speksteenwarmte, dat maakt de Altech Max ‘de houtkachel van de toekomst’.

Altech Max B Pellet
De Altech Max Pellet is een model uit de populaire Max-serie van Altech. De Max B Pellet, net als alle overige modellen uit deze serie, kenmerkt zich door het stalen frame en rechthoekige vormen. Deze combinatie maakt dat de Max B Pellet het meest strakke design van alle Altech speksteenkachels heeft.

Geschikt voor vrijwel ieder huishouden
Met een vermogen van 2 tot en met 10 kW is de Max B Pellet pelletkachel geschikt om zowel kleinere ruimtes als grotere ruimtes te voorzien van een heerlijke infraroodwarmte. Het vuur van de strakke Max B pelletkachel is goed te bewonderen door het grote raamwerk. En met dit model geniet u niet alleen van een prachtig vuurzicht. Nee, de heerlijke en gezonde infraroodwarmte van de dikke laag speksteen in combinatie met de simpele, effectieve werking maken deze pelletkachels nog geliefder.

Geniet van een pracht vuur met deze stroomloze pelletkachel
Met de Altech Max B pelletkachel realiseert u een prachtig vlammenspel en geniet u van de gezonde warmte van speksteen. Deze speksteenkachel brandt op houtpellets en werkt niet geautomatiseerd zoals een doorsnee pelletkachel, maar met een micro-vergassingsysteem.

Dit gepatenteerde techniek zorgt voor een schone verbranding en een zeer hoog rendement. Dit model functioneert (net als de overige modellen speksteen hout- en pelletkachels) op de zuurstof vanuit de ruimte en de natuurlijke trek in het rookkanaal. Dit stroomloze verbrandingssysteem zorgt ervoor dat er geen ventilatoren nodig zijn. U heeft dus geen last van geluid of storingen. En dankzij het unieke verbrandingssysteem realiseren de Altech pelletkachels een hoog rendement en een minimaal pellet verbruik.

Geniet van de heerlijke warmte van speksteen met de Altech Max B pelletkachel

De Altech Max B bestaat voor het grootste deel uit speksteen. Het unieke aan dit materiaalsoort is dat speksteen warmte opslaat en gelijkmatig uitstraalt. Deze warmte kun je vergelijken met de infrarood warmte van de zon. Infraroodwarmte is de meest natuurlijke warmte die er bestaat en verwarmt objecten in de ruimte. De warmte voelt als een deken om je heen en verwarmt je hele lichaam én omgeving.

Meerdere uitvoeringen van de Max mogelijk
De Altech Max B Pellet is één van de strakke modellen uit de populaire Max-serie van Altech. En is daarbij verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

Ervaar de Altech Max B pelletkachel zelf
Benieuwd naar deze pelletkachel? Bewonder hem in de showroom bij één van onze dealers of in het Experience Center van HAVÉ Verwarming.

Specifiche

Larghezza 50 cm
Altezza 89 cm
Profondità 44 cm
Peso 242 kg
Potenza 2-10 kW
Collegamento del tubo Bovenkant
Diametro del tubo 150 mm
Efficienza 88,6%
Rilascio di calore 45-180 m³

Altre stufe di questa serie

Curioso di conoscere le stufe in pietra ollare Altech?

Guarda tu stesso i molti vantaggi di una stufa in pietra ollare Altech. Visita uno showroom di uno dei nostri numerosi rivenditori o visita l’HAVÉ Verwarming Experience Centre.