Altech Ecosy Pellet Plus

Altech Ecosy Pellet Plus

De Altech Ecosy Plus pelletkachel is een strakke, vrijstaande pelletkachel met ronde vormen. Het unieke aan deze pelletkachel is dat het toestel werkt zonder stroom. De Ecosy beschikt namelijk over een pelletbrander die is voorzien van een primaire en secundaire beluchting. Deze beluchting zorgt ervoor dat de gassen die uit de pellets komen boven in de bak worden verbrand, waardoor een prachtig vlammenspel ontstaat. De beluchtingen zijn volledig natuurlijk, er zijn geen ventilatoren aanwezig in deze pelletkachel. Hierdoor is de Altech Ecosy Plus pelletkachel stroomloos, ontzettend stil en is hij niet gevoelig voor storingen.

Geniet maximaal van het vlammenspel

Naast de heerlijke en intense warmte die de Altech Ecosy Plus pelletkachel realiseert, geniet u met dit model ook nog maximaal van het mooie vlammenspel. De Ecosy Plus pelletkachel beschikt namelijk over een groot raamwerk waardoor er een goed zicht op het vuur is.

De Altech Ecosy Plus pelletkachel is verkrijgbaar in twee kleuren; naturel speksteen met antraciet gietijzer en in uni zwart. Bij de keuze voor uni zwart is zowel het speksteen als het gietijzer zwart gespoten. De Ecosy Plus is standaard een front pelletkachel en uitgerust met een 4 kilogram pelletbrander.

Benieuwd naar de Altech Ecosy Plus speksteen pelletkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers.

De werking van een Altech pelletkachel

Specificaties

Breedte 61 cm
Hoogte 129 cm
Diepte 42 cm
Gewicht 360 kg
Vermogen 2-10 kW
Aansluiting pijp Bovenkant
Pijp diameter 150 mm
Rendement 94,1%
Warmte afgifte 45-210 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.