Altech Max H pellet

Altech Max H pellet

Een ongekend strak design in combinatie met de vertrouwde speksteenwarmte, dat maakt de Altech Max H ‘ de pelletkachel van de toekomst’.

Altech Max H Pellet Plus
De Altech Max H Pellet is een model uit de populaire Max-serie van Altech. De Max H Pellet Plus, net als alle overige modellen uit deze serie, kenmerkt zich door het stalen frame en rechthoekige vormen. Deze combinatie maakt dat de Max H Pellet het meest strakke design van alle Altech speksteenkachels heeft.

Geschikt voor ieder huishouden
Met een vermogen van 2 tot en met 10 kW is de Max H Pellet Plus pelletkachel geschikt om zowel kleinere ruimtes als grotere ruimtes te voorzien van een heerlijke infraroodwarmte. Het vuur van de strakke Max H plus pelletkachel is goed te bewonderen door het grote raamwerk. En met dit model geniet u niet alleen van een prachtig vuurzicht. Nee, de heerlijke en gezonde infraroodwarmte van de dikke laag speksteen in combinatie met de simpele, effectieve werking maken deze pelletkachels nog geliefder.

Geniet van een prachtig vuur met deze stroomloze pelletkachel
Met de Altech Max H Pellet pelletkachel realiseert u een prachtig vlammenspel en geniet u van de gezonde warmte van speksteen. Deze speksteenkachel brandt op houtpellets en werkt niet geautomatiseerd zoals een doorsnee pelletkachel, maar met een micro-vergassingsysteem.

Dit gepatenteerde techniek zorgt voor een schone verbranding en een zeer hoog rendement. Dit model functioneert (net als de overige modellen speksteen hout- en pelletkachels) op de zuurstof vanuit de ruimte en de natuurlijke trek in het rookkanaal. Dit stroomloze verbrandingssysteem zorgt ervoor dat er geen ventilatoren nodig zijn. U heeft dus geen last van geluid of storingen. En dankzij het unieke verbrandingssysteem realiseren de Altech pelletkachels een hoog rendement en een minimaal pellet verbruik.

Meerdere uitvoeringen van de Max mogelijk
De populaire Max-serie bestaat uit meerdere modellen, is verkrijgbaar als houtkachel of als pelletkachel. Dit model is verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

Geniet van de heerlijke warmte van speksteen met de Altech Max H pellet
De Altech Max H pellet bestaat voor het grootste deel uit speksteen. Het unieke aan dit materiaalsoort is dat speksteen warmte opslaat en gelijkmatig uitstraalt. Deze warmte kun je vergelijken met de infrarode warmte van de zon. Infraroodwarmte is de meest natuurlijke warmte die er bestaat en verwarmt objecten in de ruimte. De warmte voelt als een deken om je heen en verwarmt je hele lichaam én omgeving.

Ervaar de Altech Max H pellet pelletkachel zelf
Benieuwd naar deze pelletkachel? Bewonder hem in de showroom bij één van onze dealers of in het Experience Center van HAVÉ Verwarming.

De werking van een Altech pelletkachel

Specificaties

Breedte 50 cm
Hoogte 105 cm
Diepte 44 cm
Gewicht 285 kg
Vermogen 2-10 kW
Aansluiting pijp Bovenkant
Pijp diameter 150 mm
Rendement 88,6%
Warmte afgifte m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.