Altech Max B Depot

Altech Max B Depot

Een ongekend strak design in combinatie met de vertrouwde speksteenwarmte dat maakt de Altech Max B depot ‘de kachel van de toekomst’. De MAX B Depot krijgt extra uitstraling doordat het toestel is uitgerust met een houtvak.

Voor de eerste keer in 40 jaar dat Altech speksteenkachels maakt, is de keuze gemaakt om een model op de markt te brengen met een stalen frame. Door dit stalen frame en verdiepte spekstenen heeft de Altech Max B depot het meest strakke design van alle speksteenkachels.

Met een vermogen van 3 tot en met 8,5 kW is de Max B depot geschikt om zowel kleinere ruimtes als grotere ruimtes te voorzien van een heerlijke infraroodwarmte. De houtkachel is eenvoudig te gebruiken, u kunt de geïntegreerde deurgreep en luchthendel bedienen met gebruik van de meegeleverde sleutel. De Max is ook verkrijgbaar zonder houtvak, maar op pootjes (standaard).

Geniet van de heerlijke warmte van speksteen met de Altech Max B depot

De Altech Max B depot bestaat voor het grootste deel uit speksteen. Het unieke aan dit materiaalsoort is dat speksteen warmte opslaat en gelijkmatig uitstraalt. Deze warmte kun je vergelijken met de infraroodwarmte van de zon. Infraroodwarmte is de meest natuurlijke warmte die er bestaat en verwarmt objecten in de ruimte. De warmte voelt als een deken om je heen en verwarmt je hele lichaam én omgeving.
​​

Benieuwd naar de Altech Max B Depot speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers.

Specificaties

Breedte 50 cm
Hoogte 89 cm
Diepte 43,8 cm
Gewicht 242 kg
Vermogen 3-8,5 kW
Aansluiting pijp Bovenkant
Pijp diameter 150 mm
Rendement 76%
Warmte afgifte 45-180 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.