Altech Max W depot

Altech Max W depot

Een ongekend strak design in combinatie met de vertrouwde speksteenwarmte, dat maakt de Altech Max ‘de houtkachel van de toekomst’.

De Altech Max W Depot speksteen houtkachel is één van de populaire modellen uit de Max Serie. De Max W depot kenmerkt zich door zijn ovale vormgeving. Door dit ontwerp beschikt dit toestel over een prachtig breed zicht op het vuur. Deze kenmerken in combinatie met zijn hoge rendement en het gebruik van speksteen in combinatie met staal maken deze kachel zeer geliefd.

Dé meest strakke speksteenkachel op de markt

Voor de eerste keer in 40 jaar dat Altech speksteenkachels maakt, is de keuze gemaakt om een model op de markt te brengen met een stalen frame. Door dit stalen frame en verdiepte spekstenen heeft de Altech Max het meest strakke design van alle speksteenkachels.

Met een vermogen van 3 tot en met 8,5 kW is de Max geschikt om zowel kleinere ruimtes als grotere ruimtes te voorzien van een heerlijke infraroodwarmte. De houtkachel is eenvoudig te gebruiken, u kunt de geïntegreerde deurgreep en luchthendel bedienen met gebruik van de meegeleverde sleutel. Het basismodel is voorzien van pootjes, de Max W depot staat wat hoger door

Geniet van de heerlijke warmte van speksteen met de Altech Max B pellet

De Altexh Max B bestaat voor het grootste deel uit speksteen. Het unieke aan dit materiaal soort is dat speksteen warmte opslaat en gelijkmatig uitstraalt. Deze warmte kun je vergelijken met de infrarode warmte van de zon. Infrarodewarmte is de meest natuurlijke warmte die er bestaat en verwarmt objecten in de ruimte. De warmte voelt als een deken om je heen en verwarmt je hele lichaam én omgeving.

Geniet van de heerlijke warmte van speksteen met de Altech Max W depot

De Altech Max W depot bestaat voor het grootste deel uit speksteen. Het unieke aan dit materiaal soort is dat speksteen warmte opslaat en gelijkmatig uitstraalt. Deze warmte kun je vergelijken met de infraroodwarmte van de zon. Infrarodewarmte is de meest natuurlijke warmte die er bestaat en verwarmt objecten in de ruimte. De warmte voelt als een deken om je heen en verwarmt je hele lichaam én omgeving.

Benieuwd naar de Altech Max W depot speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers of in het Experience Center van HAVÉ Verwarming.

Specificaties

Breedte 65 cm
Hoogte 89 cm
Diepte 44 cm
Gewicht 285 kg
Vermogen 4-10 kW
Aansluiting pijp Bovenkant
Pijp diameter 150 mm
Rendement 81,8%
Warmte afgifte 45-180 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.