Altech Max H

Altech Max H

Een ongekend strak design in combinatie met de vertrouwde speksteenwarmte, dat maakt de Altech Max ‘de houtkachel van de toekomst’.

De Altech Max H speksteen houtkachel is het basismodel op pootjes en één van de populairdere modellen uit de Max-serie. De Max H kenmerkt zich door zijn rechthoekige vormgeving. Door dit ontwerp beschikt dit toestel over een prachtig hoog zicht op het vuur. Deze kenmerken in combinatie met zijn hoge rendement en het gebruik van speksteen in combinatie met staal maken deze kachel zeer geliefd.

Dé meest strakke speksteenkachel op de markt

Voor de eerste keer in 40 jaar dat Altech speksteenkachels maakt, is de keuze gemaakt om een model op de markt te brengen met een stalen frame. Door dit stalen frame en verdiepte spekstenen heeft de Altech Max het meest strakke design van alle speksteenkachels.

Met een vermogen van 3 tot en met 8,5 kW is de Max geschikt om zowel kleinere ruimtes als grotere ruimtes te voorzien van een heerlijke infraroodwarmte. De houtkachel is eenvoudig te gebruiken, u kunt de geïntegreerde deurgreep en luchthendel bedienen met gebruik van de meegeleverde sleutel. Zoals u van Altech gewend bent, is dit model leverbaar op een houtdepot waardoor u een nog beter zicht heeft op het prachtige vlammenspel.

Geniet van de heerlijke warmte van speksteen met de Altech Max H

De Altech Max H bestaat voor het grootste deel uit speksteen. Het unieke aan dit materiaalsoort is dat speksteenwarmte opslaat en gelijkmatig uitstraalt. Deze warmte kun je vergelijken met de Infraroodwarmte van de zon. Infraroodwarmte is de meest natuurlijke warmte die er bestaat en verwarmt objecten in de ruimte. De warmte voelt als een deken om je heen en verwarmt je hele lichaam én omgeving.

Benieuwd naar de Altech Max H speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers of in het Experience Center van HAVÉ Verwarming.

Specificaties

Breedte cm
Hoogte cm
Diepte cm
Gewicht kg
Vermogen kW
Aansluiting pijp Bovenkant
Pijp diameter mm
Rendement %
Warmte afgifte m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.